Autoschade
Autoschade is heel vervelend! Mocht u onverhoopt schade rijden aan uw auto dan kunnen wij deze vakkundig repareren met behoud van uw eventuele fabrieksgarantie. Tijdens het herstellen van uw schade kunt u gratis gebruik maken van een van onze leenauto's. Wanneer de auto niet meer rijdbaar is, halen en brengen wij uw auto gratis op binnen het Gooi en omstreken.

Met plaatwerk gaan wij voor het origineel, voor onderdelen is tweedehands ook mogelijk. U kunt gebruik maken van gebruikte (groene) onderdelen, daarmee spaart u het milieu. Over gebruikte onderdelen betaalt u geen BTW. Gebruikte onderdelen zijn zo'n 30% goedkoper!

Wij kunnen de afwikkeling van uw schade rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij afwikkelen. Ook als u zelf schade heeft gereden of een kras op uw auto heeft, kan dat uiteraard ook bij ons gerepareerd worden. Tevens restylen wij kleine deukjes zonder spuiten. 

Wij maken bij schadeherstel gebruik van het fabrieksmallensysteem van "Celette".
Dit is een origineel mallensysteem voor onze richtbanken, voorgeschreven door "alle" fabrieken. Zo kunt u er zeker van zijn
dat uw auto straks weer kaarsrecht over de weg gaat!Google Optimalisatie en Zoekmachine Optimalisatie door ZON MULTIMEDIA