Accu Vervangen Hilversum

Accu Vervangen Hilversum

Accu vervangen 

Zonder goede accu komt je auto niet van zijn plaats. De accu levert namelijk energie om je auto te starten en zorgt ervoor dat de elektrische systemen in je auto functioneren. Omdat er steeds meer elektrische onderdelen in auto’s verwerkt worden, is het van groot belang dat je accu een betrouwbare energiebron is. Daarom kan het geen kwaad om regelmatig de capaciteit van je accu te laten controleren. Daar helpt Bosch AutoCrew Tielen in Hilversum je graag mee.

Maak nu een afspraak!

 

Wat houdt een accucheck in?

Tijdens een accucheck controleren onze monteurs de conditie van je accu. Met testapparatuur bootsen wij het starten van de motor na en kunnen we kijken hoeveel capaciteit je accu nog heeft. Wanneer je accu niet meer goed functioneert of aan vervanging toe is, zullen we je hierover altijd informeren én adviseren. Bij Bosch AutoCrew Tielen weet je waar je aan toe bent!

Accucheck

Waarom een accucheck?

De accu vormt de energievoorziening van je auto. Wanneer deze zijn capaciteit verliest, presteren sommige onderdelen minder goed. Je verlichting kan bijvoorbeeld uitvallen en in het ergste geval start je auto niet meer. Om dit soort vervelende verrassingen te voorkomen, is het verstandig om je accu regelmatig te laten controleren bij AutoCrew Tielen.

Help! Mijn auto start niet

Wanneer je auto niet start, denk je misschien heel snel aan een lege accu. Dit is inderdaad een veel voorkomende oorzaak en vaak komt deze op een ongelegen moment. Toch kan er meer aan de hand zijn. Je kunt bijvoorbeeld een motorstoring in je auto hebben. Het is goed om te weten dat je bij autopech terug kunt vallen op AutoCrew. Onze monteurs stellen de juiste diagnose en zorgen ervoor dat je snel weer op weg kunt!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen