Auto onderhoud in Hilversum

Veilig op weg met onze wintercheck! ‚ā¨ 9,95

Auto onderhoud Hilversum

Grote of kleine beurt voor de auto bij Bosch AutoCrew Tielen.

 

Ben je op zoek naar een grote of kleine servicebeurt voor je auto? Dan ben je bij Tielen aan het goede adres. We leggen je graag onze werkwijze uit.

Sinds kort zijn de standaard "grote of kleine beurt" voor een auto, die jarenlang gemeengoed waren anders opgezet. Autofabrikanten leveren tegenwoordig bij iedere auto onderhoudsvoorschriften. Deze zijn per auto verschillend en worden per kilometerstand en/of tijd bepaald. Er is dus niet specifiek meer sprake van een "grote" of "kleine" beurt, het onderhoudsschema van de autofabrikant bepaald wat er in welke fase van levensduur van de auto nagelopen of vervangen moet worden. We noemen deze manier van onderhoud "onderhoud op maat".
Autofabrikanten hebben dit systeem ingevoerd om de levensduur van auto's te verlengen en de ecologische voetprint te verkleinen. 

 

Waarom je auto in onderhoud bij Bosch AutoCrewTielen - Hilversum

 

  • Geen verrassingen: als je je auto in onderhoud brengt bij Tielen auto's hoef je niet bang te zijn voor (financi√ęle) verrassingen. Wij laten je altijd vooraf de kosten weten van de onderhoudsbeurt en voordat we reparaties uitvoeren nemen we altijd contact met je op.¬†
  • Altijd transparant:¬†Na afloop van de jaarlijkse servicebeurt leggen we persoonlijk aan je uit wat we aangepast hebben en waarom.
  • Altijd een vervoersalternatief: Bij Bosch AutoCrew Tielen¬†krijg je desgewenst een leenauto of leenfiets. Heb je een lift nodig naar het station van Hilversum, dan is het ook geen probleem voor ons om je daar even naartoe te rijden.
  • Expertise: Onze hoogopgeleide monteurs werken met hoogwaardige materialen van Bosch. Zo ga je veilig weer de weg op.

 

Klik hier naar een video over onze onderhoud

 

 

De kosten van een jaarlijkse servicebeurt.

 

Door de nieuwe werkwijze van autofabrikanten en de vele verschillende onderhoudsschema's is het niet mogelijk om vooraf alle kosten aan te geven. Bosch AutoCrew Tielen maakt het uiteraard zo transparant mogelijk voor je en zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Het proces is als volgt. Kom je bij Tielen je auto in onderhoud brengen dan weten wij nog weinig tot niets van de onderhoudshistorie van de auto. Daarom zorgen wij bij een eerste onderhoudsbeurt aan je auto er altijd voor dat de auto goed nagekeken wordt en dat we op de hoogte zijn van de status van de auto. Na dit onderzoek kunnen wij je auto dan laten instappen in het reguliere onderhoudsschema van de autofabrikant. Dit betekent dat je een persoonlijk onderhoudsschema krijgt voor de betreffende auto. Zo rijdt je altijd met de beste onderdelen en hoef je niet bang te zijn voor pech of ongelukken. Wel zo veilig.

Het is daarom niet mogelijk om de kosten van een onderhoudsbeurt aan te geven, de kosten hangen af van veel factoren. Wel kunnen we zeggen dat een onderhoudsbeurt bij Tielen auto's er al is vanaf ‚ā¨ 189.

 

Wat zeggen anderen over auto onderhoud bij Tielen auto's?

 

Door onze transparante aanpak zijn klanten zijn erg tevreden over ons. Iets waar we erg trots op zijn. Op de populaire site om ervaringen te verzamelen klantenvertellen hebben wij een score van 9.1. Ook bij Google hebben wij zeer hoge klantwaarderingen. Kijk wat deze klant te vertellen heeft op deze video!
 

Hoe regel ik een onderhoudsbeurt op maat bij Bosch AutoCrew Tielen?

 

Dat is heel simpel en kan op 3 manieren.

Bosch AutoCrew Tielen: carrières en profielen voor huidige medewerkers |  Referrals zoeken | LinkedIn

Veel gestelde vragen auto onderhoud

Kan ik ook mijn elektrische auto in onderhoud brengen?

Volledig elektrische auto's kun je bij ons nog niet in onderhoud brengen. Hybride auto's zijn geen enkel probleem.

Welke autotypen onderhouden jullie?

Wij onderhouden alle soorten auto's behalve 100% elektrische auto's. Verder hebben we alles al voorbij zien komen, van old timer, tot youngtimer tot auto's van een paar maanden oud tot volledig omgebouwde landrovers met keuken, badkamer, kooktoestellen erin (aanrader!).

Maar om een overzicht te geven, zo onderhouden we onder meer (maar niet gelimiteerd tot):

  • Nissan leaf
  • Volkswagen
  • BMW
  • Mazda
  • Audi

En nog veel meer. Maak snel een afspraak!

Welke andere specifieke onderhoudsdiensten hebben jullie?

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen