Over ons

Over ons

AutoCrew Tielen is in 1996 opgericht en gevestigd in Hilversum.
Sinds de oprichting hebben wij al meer dan 5000 auto's verkocht, meer dan 10.000 APK keuringen uitgevoerd en al meer dan 75 merken voorbij zien komen in onze garage.

We zijn in die jaren gegroeid van 2 naar 7 medewerkers en sinds 2019 zijn wij onderdeel van de Bosch Autocrew Franchise organisatie.

Bosch Autocrew Tielen onderscheidt zich door:

  • Prettige sfeer! Je voelt je bij ons thuis. Iedere keer weer vertellen klanten ons dat.
  • Excellent opgeleide monteurs. Samen met Bosch leiden we onze monteurs op met de allerlaatste technieken. 
  • Transparantie. Bij ons kom je niet voor (financiële) verrassingen te staan. We bellen je voor een eventuele reparatie altijd op.
  • Zekerheid. Bij ons koop je een auto met extra zekerheid. Door onze moderne werkplaats en hoogopgeleide monteurs verkopen we niet zomaar occasions, maar écht goed gecontroleerde occasions.
  • Alle modellen zijn welkom. Door onze ervaring en materialen kunnen we alle merken en typen auto's onderhouden.
  • Lokaal. Een écht Hilversumse garage met klanten uit het hele Gooi. Bij ons ben je geen nummer. Wij kennen onze klanten persoonlijk. 

Probeer het zelf en kom langs bij Bosch Autocrew Tielen in Hilversum.

Garage Hilversum

In onze moderne werkplaats vind je betaalbaar auto onderhoud voor alle merken en modellen op dealerniveau. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Daarnaast werken wij vooral met onderdelen en apparatuur van Bosch, net als de meeste autofabrikanten. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor je APK, onderhoud aan je auto, reparaties en schadeherstel. Ook voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kun je bij ons terecht.

Contact

Je bent van harte welkom. Kom gerust eens bij ons langs in onze garage in Hilversum!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen