auto uitlijnen

Auto Uitlijnen Hilversum

Auto Uitlijnen Hilversum

Trek je auto naar rechts of links ? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd door onze 4 wie luitlijn apparatuur. De wielen staan niet in de juiste stand ten opzichte van je auto. Banden kunnen hierdoor ook schuin afslijten.

Klik hier voor onze introductie video

Bij het uitlijnen van je auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld.

Klik hier om een afpraak te maken voor een controle van je auto bij ons in Hilversum

 

 

wanneer moet je je auto laten uitlijnen?

Een botsing kan je uitlijningen verpesten. Je kunt dan bijvoorbeeld voelen dat je auto naar één kant trekt - met name als je rechtdoor rijdt - of dat je stuur na een bocht niet meer terugkeert in de middenstand. Wij raden je aan om je auto opnieuw te laten uitlijnen op de volgende situaties.

Als je een aanrijding hebt gehad.

Als je een stoeprand hard hebt geraakt of hard door een kuil bent gereden.

Als je nieuwe banden koopt en daar zo lang mogelijk plezier van wilt hebben. Na het vervangen van een wiellager of een dergelijke reparatie aan je auto.

Uitlijnen | Autoservice Someren

Klik hier voor een video over onze banden opslag

Kosten auto uitlijnen

Je auto uitlijnen kan bij Bosch AutoCrew Tielen in Hilversum voor €79,95 en is meestal binnen 60 minuten gebeurd. Je kunt bij een losse uitlijnafspraak boeken of bijvoorbeeld combineren met een aankoop van nieuwe banden.

Klik hier om een afspraak te maken om je auto te laten uitlijnen

 

Wij zijn ook bereikbaar via Whats-App

png-clipart-whats-app-application-whatsapp-logo-computer-icons-whatsapp-cdr-text  - Bistro Belle | Een sfeervolle avond uit eten voor een vaste prijs

 

Fource lanceert aanvullende garageformule Autobandenpartner – wat heb je  eraan? - AMT

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen