Koppeling Vervangen Hilversum

Koppeling Vervangen Hilversum

Wanneer koppeling vervangen? 

Er zijn verschillende dingen wanneer je weet dat een koppeling aan vervanging toe is. Het kan zijn dat de koppeling gaat slippen of dat de motor meer toeren gaat maken bij het optrekken terwijl de versnelling van de auto bij het optrekken juist verzwakt. Het kan voorkomen dat uw een branderig luchtje ruikt in de auto. Over het algemeen is een koppeling tussen de 150.000 en 250.000 kilometer wel een keer toe aan vervanging. 

Kosten koppeling vervangen

De kosten voor het vervangen van een koppeling bij Bosch AutoCrew Tielen zijn afhankelijk van het Merk en type auto. Dit wordt uitgevoerd met een koppelingsset bestaande uit: de koppeling, koppelingsplaten en de drukgroep. 

Wanneer een koppeling wordt vervangen, is het vaak ook zo dat de versnellingsbakolie ververst moet worden. Goede versnellingsbakolie is belangrijk voor iedere auto.  Het kan ook zo zijn dat andere parts ook aan vervanging toe zijn. Denk hier aan het vliegwiel, de krukaskeeringen, aandrijfsaskeeringen.. Mocht dit het geval zijn dan zal er altijd vooraf contact met u opgenomen worden om toestemming te vragen voor de reparatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook daarom kiest u voor Bosch AutoCrew Tielen in Hilversum

Tielen's Tips om de levensduur van de koppeling te verlengen?

  • Probeer in de 1e versnelling niet te veel gas te geven.
  • Probeer de 2e versnelling te gebruiken zodra de auto rolt, niet in de eerste versnelling.
  • Rijd nooit met uw voet op de koppeling. 
  • ​Zorg dat u de koppeling in bochten zo weinig mogelijk gebruikt. 
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen