ruitenwisser-vervangen-hilversum

Ruitenwisser Vervangen hilversum

 

 

Bosch ruitenwissers bij Bosch AutoCrew Tielen

Bosch maakt de beste ruitenwissers voor elk type auto. In het assortiment van Bosch zitten Twin ruitenwissers met massief metalen beugel, Aerotwin flatblade ruitenwissers die geen stalen frame hebben en dus flexibel zijn en slijtvaster dan gewone ruitenwissers.

Bosch is leidend als het gaat om het ontwikkelen van ruitenwissers en komt voortdurend met nieuwe technieken. Met de ruitenwissers van Bosch heb je altijd een helder zicht, ook in extreme omstandigheden.

Zitten er verschillen in ruitenwissers?

Ja! Een ruitenwisser lijkt een heel simpel onderdeel, maar heeft wel een heel belangrijke taak. Niet alleen moet hij veel water kunnen afvoeren, de ruitenwisser moet de ruit ook schoonhouden. In alle omstandigheden: bij hitte, vorst, stortregen of een flinke sneeuwbui.

Een Bosch ruitenwisser blijft onder alle omstandigheden flexibel. Hij drukt altijd gelijkmatig op de vooruit. Dat voorkomt strepen op de voorruit, of een ruitenwisser die over de voorruit stuitert. Rij naar Bosch AutoCrew Tielen in Hilversum om uw ruitenwissers te vervangen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. 

 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen