Volkswagen onderhoud in Hilversum

Volkswagen onderhoud in Hilversum

Servicebeurt & Onderhoud Volkswagen in Hilversum

Wanneer onderhoud en servicebeurt voor een Volkswagen nodig? 

Er zijn verschillende factoren die spelen wanneer je weet dat een Volkswagen aan onderhoud toe is. Het kan zijn dat het servicelampje of dat het motordiagnose lampje gaat branden. Komt de auto niet aan het aantal kilometers wat Volkswagen voorschrijft toe dan is er ieder jaar service en onderhoud nodig. De onderhoudsintervallen variëren van 15.000 tot 30.000km. Bij de wat oudere Volkswagens adviseren wij 15.000km of ieder jaar.

Kosten voor een servicebeurt voor een Volkswagen

De kosten voor een servicebeurt bij Bosch AutoCrew Tielen zijn afhankelijk van het Merk en type auto. Dit wordt uitgevoerd met een motor service-set bestaande a.s.; Olie, oliefilter, luchtfilter, interieurfilter, bougies etc. (afhankelijk van wat Volkswagen voorschrijft.)

Wanneer de servicebeurt en/of onderhoud plaatsvindt, is het ook zo dat we altijd  aanhouden wat de fabrikant (Volkswagen) voorschrijft en gebruiken uitsluiten de juiste olie en producten. De onderdelen zijn allemaal origineel van Bosch dus u behoudt de garantie.  Het kan ook zo zijn dat andere systemen aan onderhoud toe zijn. Denk hier aan de airconditioning, remsystemen, accu, banden, ruitenwissers etc. Mocht dit het geval zijn dan zal er altijd vooraf contact met u opgenomen worden om toestemming te vragen voor de reparatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook daarom kiest u voor Bosch AutoCrew Tielen in Hilversum.

Tielen's Tips om de levensduur van uw auto te verlengen?

  • Rij volgens het boekje zoals Volkswagen voorschrijft
  • Hou vloeistoffen regelmatig zelf bij.
  • Zorg voor de juiste bandenspanning.
  • ​Zorg dat u de Volkswagen op tijd brengt voor zijn onderhoud zodat o.a. filters niet onnodig veel vervuilen

 

Klik hier voor het maken van een afspraak!

 

AutoCrew, dealeronderhoud voor alle merken, tegen betaalbare prijzen.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen